Pia Putman

Ik ben mijn loopbaan gestart in het basisonderwijs waar ik met veel plezier lange tijd heb gewerkt. Na een keerpunt in mijn leven heb ik me omgeschoold tot communicatietrainer, loopbaanadviseur en coach.
De rode draad die door al mijn werkzaamheden loopt, is dat ik steeds mensen bemoedig, bekrachtig en in contact breng met wat voor hen belangrijk is.
Een collega van me zei laatst: “Ik verwijs graag naar je door want je hebt weet van het leed in het leven en tegelijkertijd ben je zeer optimistisch.”
Ik ben vrolijk en levenslustig en heb veel energie. Ik houd net zoveel van hard werken als van vakantie vieren en ik houd zowel van stilte als van vrolijk lawaai. Humor en diepgang zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik maak in de begeleiding gebruik van een rijk scala aan praktische en creatieve handvatten.

Ik heb gewerkt voor Stichting Wegwijs, de Vrijwilligerscentrale, Mezzo (belangenorganisatie van mantelzorgers), gemeente Rotterdam, Centrum Trijn van Leemput, Huisartsenpraktijk Leidsche Rijn en tot slot bij “Indigo gezond werken”.
Bij mijn laatste werkgever Indigo heb ik mij verder gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van zowel groepen als individuen in persoonlijke effectiviteit.

Pia Putman
Pia Putman

Contact:

Pia Putman op Linkedin